Pri famoznem igranju golfa na Mavriciusu tudi poslanka LMŠ?

foto: trma.si, slika je simbolna

Medtem, ko je včeraj KPK sporočil, da z igranjem golfa predsednika vlade v družbi poslovneža Andreja Marčiča in lobista Boža Dimnika, ni nič narobe, pa je bolj zanimivo spoznanje, da je bila tam tudi (sedanja) poslanka LMŠ.

Golf na Mauritiusu igrala tudi poslanka LMŠ?

Spomnimo se, kako glasni so bili pri odkritju sicer zelo stare Požarjeve zgodbe o igranju golfa Janeza Janše na Mavritiusu poslanci LMŠ. Kot stekli psi so skočili na staro kost za glodanje. Pri tem je prednjačila njihova glasna poslanka Lidija Divjak Mirnik, ko je pisala neumnosti kdo so drugorazredni.

A glej ga zlomka! Kot piše današnji Požareport, naj bi bila decembra 2003 z Marčičem, Dimnikom in Janezom Janšo na Mavriciju tudi Andreja Zabret, danes poslanka LMŠ, prej pa solastnica oziroma soustanoviteljica podjetja Aico – Med, znano po zloglasni aferi prodaje operacijskih miz v UKC Ljubljana, ki je izbruhnila leta 2002. Torej tista poslanka, ki je sama neposredno povezana z dobički pri prodaji medicijske opreme! Njeno ime so iz famoznega članka levega pljuvalnika Necenzurirano, kar izpustili.  

Toliko o tem, draga Lidija Divjak Mirnik, kdo so ti “drugorazredni”

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.