Pri Inštitutu 8. marec pravijo da se borijo za preživetje. Šefica Nika pa se masti in potuje po svetu?

Očitno je pri Inštitutu osmi marec marsikaj narobe. Pa tu ne gre samo za poznanstvo z Dušanom Smodejem, ampak gre za izjave, ki z realnim stanjem nimajo prav nobene veze?


Na twitter profilu Inštituta 8. marec so pred kratkim zapisali ganljivi zapis: “Ja ni pravično, da ima peščica vse, Ni pravično, da se ostali iz dneva v dan borimo za preživetje. Ni pravično, da se razlike med bogatimi in revnimi poglabljajo.

To je zapis katerim se strinja marsikdo. A ima eno napako. Njihova šefica se rada kaže na raznih zabavah in dragih potovanjih po svetu, kjer se masti in uživa v družbi. S tem seveda nebi bilo nič narobe, če se njen inštitut nebi boril ravno proti temu, torej nepravičnosti med bogatimi in revnimi, ter da se, kot so zapisali samo borijo za preživetje!

Novinar Bojan Požar jeob tem zapisal: “Mimogrede: medtem ko se zaposlenim znižujejo plače, sindikalni funkcionarji uživajo po eksotičnih lokacijah. Tea Jarc iz sindikata Mladi Plus tokrat sicer ni odletela na Sejšele, je pa kot kraljična v Iranu …”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.