Igralec Gojmir Lešnjak Gojc zaradi oddaje Arena napovedal vojno napoved

Gojmir Lešnjak Gojc, slika: veza.sigledal.org/

Očitno imamo pri nas še vedno kulturnike, ki so ne samo priklopljeni na državni denar, ampak so z miselnistjo še vedno živijo v socializmu. Kam nas torej pelje slovenska kultura?

Očitno kulturniku Gojmirju Lešnjaku Gojcu niso všeč nove oddaje na TV Slovenija. Tako se je obregnil ob voditelja Igorja Pirkoviča in njegovo oddajo Arena, ki je novost na TV Slovenija. Očitno mu niso bili všeč niti gosti oddaje. Mogoče bi se Gojc bolj zadovoljil, če bi v studiu sedeli Kardelj, Kidrič, Dolanc in Tito.

“To je pa že višek! Ustavite amaterizacijo javne TV. Ne nas imeti za bedake! Z ustavo moramo prepovedati “voditelja oddaje”, ki nevrotično preklada očala gor in dol, preprosto zato, ker ni sposoben logično povedati dveh stavkov! In dan za dnem mučiti gledalce z eno bebavo oddajo poimenovano Arena! Da o sodelujočih ne govorim! Ne želim biti žaljiv, pa bi moral biti! Odpokličimo vodstvo RTV, krivdno razrešimo oba direktorja in pričnimo preiskavo… To je vojna napoved!” je zapisal Gojc na družabnem omrežju Facebook.

Res neverjetno, kaj si je igralec Gojc privoščil. Napovedal vojno napoved na TV Slovenija, samo zato ker mu ni všeč oddaja, voditelj in gosti? 

Je res možno, da nam taki “kvazi” igralci krojijo usodo Slovenije?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
91%
2.1km/h
75%
12°C
13°
12°
12°
Wed
12°
Thu
9°
Fri
11°
Sat
9°
Sun

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA