Pri novi Sloveniji še negotovi, koga naj podprejo! Ljudmila Novak se še ni odločila?

ljudmila novak
ljudmila novak

Nova Slovenija se še vedno ni odločila, kaj bo naredila s predsedniškimi volitvami. Ali v boj pošlje Ljudmilo Novak, ali pa bo podprla Anžeta Logarja.

Dolgo mečkanje Nove Slovenija, glede predsedniških volitev je verjetno posledica slabih anket, ki Ljudmilo Novak uvrščajo na rep kandidatov za predsednika Slovenija. Njena drža sovražnosti do Janeza Janše namreč ne prinaša rezultatov. Kako torej dalje?

Kot je dejal Tonin v razgovoru za RTV, pri NSI še vedno čakajo na odločitev nekdanje predsednice stranke Ljudmile Novak. “Od njene odločitve je odvisno marsikaj. Če se bo odločila kandidirati, je logično, da stranka podpre nekdanjo predsednico v tej tekmi. Če pa se ne bo odločila, potem bo NSi razmislil. Svoje stališče bomo predstavili v sredini septembra.” je dejal Tonin.

Sicer pa je Aleš Hojs spomnil Mateja Tonina, da je tudi  NSi v preteklosti imela svojega kandidata  Lojzeta Peterleta, katerega je današnja stranka SDS podprla. “V tem duhu pričakujemo, da bo tudi NSi podprl našega kandidata,” je dejal Aleš Hojs, podpredsednik SDS, za RTV:

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
95%
0.9km/h
100%
13°C
14°
12°
12°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
11°
Thu
9°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA