ZASAČEN!!! Gospod Golob, zlagali ste se!

Golob
slika, fotomontaža

Vlada in nesposobno ministrstvo za digitalno preobrazbo skupaj z ministrico Stojmenovo Duh se spreneveda in zavaja ljudi?

Kakšna laž. Robert Golob se je kratko in malo zlagal, glede izbora izvajalcev digitalnih izobraževanj za starejše od 55 let. Tako je povedal: “Tega zakona žal nismo sprejemali mi, bil je sprejet v prejšnjem mandatu. Zdaj se izvaja. Vmes so bili že, spet v prejšnjem mandatu, najeti izvajalci. In to, kar se dogaja, je v resnici ena navadna sramota,” je na vprašanje voditelja oddaje 24ur Zvečer Uroša Slaka, kaj bodo storili na vladi glede kaosa pri izboru izvajalcev digitalnih izobraževanj za starejše od 55 let, v včerajšnji oddaji odgovoril predsednik vlade Robert Golob.

Kar trdi predsednik vlade Robert Golob, seveda ne drži, saj je seznam izvajalcev digitalnih izobraževanj za starejše objavila služba vlade za digitalno preobrazbo, ki jo vodi ministrica Emilija Stojmenova Duh. Služba vlade za digitalno preobrazbo je seznam izvajalcev digitalnih izobraževanj za starejše je namreč objavila 2. avgusta. 

Vladna služba za digitalno preobrazbo na čelu z ministrico Emilijo Stojmenovo Duh je namreč začasno zaustavila izobraževanja za starejše. To so storili po kaosu na prijavnih mestih in zmedi med upravičenci do digitalnih bonov. Služba za digitalno preobrazbo očitno dvomi o delu svoje razpisne komisije, saj ministrica med drugim zahteva preverjanje pravilnosti opravljenega izbora izvajalcev. 

Očino laž veno pide prav. Pa čeprav se to zgodi na 24ur.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
86%
0.5km/h
75%
15°C
17°
14°
14°
Mon
10°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
10°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA