Priča je povedala! “Saša Hribarja smo šli iskati na dom in ga vrnili v enoto!” #video

Sašo Hribar, zajem slike

Po tem, ko je Sašo Hribar grozil Lojzetu Peterletu po kazenski ovadbi zaradi laži, je le-ta dane na tiskovno konferenco VSO prišel s pričo, ki potrjuje Peterletove navedbe!


Veteran vojne za Slovenijo Ivan šeme je na današnji novinarski konferenci VSO potrdil, da je bil radijec Sašo Hribar v njegovi enoti in da so ga med osamosvojitveno vojno šli iskati domov. “Je to dezerterstvo ali ni?” 

Ivan Šeme: “Je res, da sem šel gospoda Hribarja osebno iskati po nalogu gospoda, ki nam je naročil, da smo ga šli iskat domov. Pozvonili, potrkali smo po vratih, tudi močneje, da je odprl in smo ga vrnili nazaj v enoto. Je to dezerterstvo ali ni?,” je povedal Šeme in dodal, da se mu ne zdi prav, da je nekdo v tistem času zapustil enoto. Pravi, da se mu ne zdi moralno, da se nekdo tako obnaša in na javnem radiu govori na takšen način. “Mislim, da tudi ni fer do teh ljudi, do teh žrtev in otrok, ki ostali sami, da se tako govori o tej vojni. Sašo je tukaj naredil veliko napako”.

Spomnimo: Po tem, tem, ko je  Sašo Hribar na javnem radiu dejal, da slovenske osamosvojitvene vojne ni bilo, nikoli, je predsednik Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) in nekdanji Evropski poslanec Lojze Peterle razkril, da naj bi Sašo Hribar med vojno za Slovenijo celo dezertiral in da so ga šli iskat domov in ga vrnili v enoto. Podobno je zapisal tudi vodja pravne službe na Radioteleviziji Slovenija Drago Zadergal. Hribar je zagrozil, da bo tožil oba. 

V Združenju za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) so bili nad tako izjavo  programskega svetnika RTV Slovenija in radijca Saša Hribarja, zgroženi. Tu je izjava Saša Hribarja, ki je razburkala javnost:

video: TVNEWS.si

VREME

Maribor
rahel dež
75%
3.1km/h
100%
8°C
12°
6°
8°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.