Prihaja huda ura za SV Slovenije! Čimprej se umaknite v varno zavetje. Slike iz slovenskih mest!

Pogled proti Mariboru, slika Marko Šoštarič FB

Pozor! Močan sistem neviht se je od severne Italije in Avstrije že začel premikati nad Slovenijo. Kot opozarja Arso, na posameznih postajah v Avstriji so sunki vetra dosegali med 100 in 160 kilometrov na uro, Nevernost je izdana tudi za Maribor in okolico.

Agencija za okolje je izdala rdeče opozorilo. “Vsi, ki preživljate čas na prostem (kampiranje, šotoriranje) naprošamo, da se čimprej, zlasti pa med 18. in 21. uro umaknete v varno zavetje, proč od objektivnih nevarnosti,” opozarja Uprava za zaščito in reševanje. Arso je za ta čas za severozahodno in severovzhodno regijo izdal najvišjo (rdečo) stopnjo opozorila. “Močne nevihte se lahko razširijo tudi na ostale regije,” so zapisali na Agenciji za okolje.

Nevihtni pas nad Bledom. Foto: Blaž Demšar & Martin Šolar, FB Neurje.si

Pogled proti Mariboru, slika Marko Šoštarič, FB

Nad Trbovljami, Miran Ovnič

Mojstrana, slika: Maja Majči Šmid,

Celje, slika: Nina Kugler

Celje, slika: Nina Kugler

Pogled iz avstrijske Lipnice proti slovenski Koroški/Štajerski. Slika: Uroš Medic

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.