Priljubljeno letovišče Zrče v plamenih! Ljudje bežali pred plameni #video

zajem slike, posnetek 24sata

Priljubljeni hrvaški otok Pag je v plamenih. Malo pred 3. uro je namreč v gozdu ob znani plaži Zrče v Novalji na otoku Pagu izbruhnil požar.

Po poročanju hrvaškega portala 24sata, so turiste v večernih urah začeli evakuirati iz nočnih lokalov, katerih je v Zrčah izredno veliko. Nekaj ​​po 7. uri so požar lokalizirali. Vodja Gasilske zveze Ličko-senjske županije Zvonimir Lončarić je povedal, da so ljudi evakuirali in da je obstajala nevarnost, da bi zagorela tudi vozila. Letalo za gašenje Kanader je v treh rafalih vrgel vodne bombe in pomiril ogenj.  Nevihta se sedaj več ne krepi a moramo biti previdni, je dejal Lončarić, piše portal 24sata. (video, bralec 24sata)

vir/video: 24sata

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.