Privoščljivi Večer, ljudem zaradi vse večje inflacije priporoča smeh? #odzivi

večer
slika: facebook

Saj ni res, pa je. Vse bolj levosučni mariborski, nekoč celo ugledni časopis Večer, vse bolj tone v neke socialistične težnje prejšnjega režima in z nenavadnimi naslovi člankov razburja ljudi?

“Zdaj, ko nas je inflacija zagrabila za vrat, ne delajmo panike. To vam svetujemo mi, ki smo živeli Markovićevo inflacijo ob razpadanju Jugoslavije, jo po nekem čudežu preživeli, se ob tem celo smejali in se dobro imeli,” so zapisali v mediju, ki mu očitno ni jasno, da je v Sloveniji več kot deset odstotkov ljudi živi pod pragom revščine, od tega 40.000 mladoletnih otrok in 85.000 upokojencev. Kaj bolj perverzno nesramnega na Večeru nebi mogli napisati. Kako naj te stavke razume nekdo, ki ne ve, kako bo preživel mesec, ali upokojenec, ki mora stradati zato, da lahko poplača položnice? Kako bodo te besede ne Večeru razložili študentom, materam samohranilkam, invalidom in nenazadnje nezaposlenim, ki se komaj prebijajo iz meseca v mesec?

Mogoče pa bi bilo dobro, da bi vsem tistim, ki vas skrbi inflacija in povečanje cen, obrnete na Večer. Mogoče vam lahko pomagajo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
96%
1km/h
100%
3°C
4°
1°
2°
Fri
3°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-5°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA