Pritlehno norčevanje Marjana Šarca iz obrambnega ministra Tonina!

Marjan Šarec
slika: Demokracija

Nekdanji vaški burkež iz Šmarce, ki še vedno ni pokazal nove osnovne šole v Kamniku se rad norčuje iz ministrov te vlade, a pred svojim pragom nikoli ne pomete.

NORČEVANJE MARJANA ŠARCA IZ MATEJA TONINA

Tokrat se je Šarec v slogu Serpentinška na svojem Facebook profilu (tam lahko napišeš več neumnosti) norčeval iz Mateja Tonina, ki se je umazal med vožnjo s tankom Slovenske vojske. Nekdanji vaški burkež s Šmarce je Toninu namenil te besede: “Taisti mi, poleg »puške v koruzi«, »neobstoječe šole« in še mnogo je tega, radi očitajo, da sem »komedijant«, ker sem se ukvarjal s komedijo. Tudi prav, sem ponosen na to. Vendar, večjega komedijanta, kot je naš vrli obrambni minister, bi težko našli. Ta teden nam je, denimo, postregel s fotografijo zamazane bele srajce, ko se je s tankom peljal čez blato. Lepa ponazoritev delovanja vlade. Kot tank čez vse norme pravne države, a blato pljuska po njih in težko ga bo sprati. Ni tega pralnega stroja.”

Pri tem je najbolj zanimivo to, da gre pri norčevanju iz Tonina, v bistvu za sokrajana, saj tudi Tonin prihaja iz občine Kamnik, katero je (ne)uspešno vodil prav Šarec in kjer baje obstaja prva nevidna šola na svetu, vredna “izginulih” 2  milijona evrov. 

V spodnjem videu, pa nekaj resnic o Šarčevem vodenju vlade. Ne spreglejte!

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.