Priznani glasbenik Franc Mihelič premagal raka. Zahvaljuje se zdravnikom!

Franc Mihelič

Franc Mihelič, priznani glasbenik slovenske narodno zabavne glasbe je hudo zbolel za rakom, a kot kaže je tega po vseh terapijah in pomoči zdravnikov tudi premagal. 


Približno pred letom in pol se je razširila novica, da je Franc Mihelič, eden najbolj priznanih slovenskih glasbenikov, zbolel za rakom in da so mu dnevi šteti. A k sreči se je vse dobro končalo. 

Taki, ki doživijo tako izkušnjo, kot jo je doživel Mihelič, pa zagotovo ne pljuvajo po zdravnikih, kot vsem dobro znani levičarski puntar Jaša Jenull, saj bi Mihelič, brez pomoči zdravnikov zagotovo umrl. Franc se tako javno zahvaljuje tudi vsem tistim, ki so mu pomagali povrniti zdravje. To so osebna zdravnica iz ZD Ribnica Alenka Nadler Žagar, dr. med., nadomestni zdravnik iz ZD Ribnica Luka Valčić, dr. med., patronažni medicinski sestri Dominika Arko in Renata Troha, zdravniki specialisti in onkologi na OI Ljubljana: kirurg, dr. Ibrahim Edhemović, kirurg dr. Erik Brecelj, onkologinja, dr. Marija Ignjatović, onkolog in radiolog dr. Peter Korošec. Franc dodaja: “Res iskrena hvala! Piše radio Veseljak.

In še ta vesela novica. Franc Mihelič po dolgotrajni terapiji, številnih obsevanjih in zahtevnem kirurškem posegu spet začel igrati. Znova vsak dan igra in sklada nove viže. Trenutno jih ima okoli trideset. Porajajo pa se še naprej nove in nove. V načrtu ima,  da jih bo z ansamblom v letu dni posnel vsaj za nov nosilec zvoka, v prihodnosti pa vsekakor dva.

.

VREME

Maribor
oblačno
64%
1km/h
96%
7°C
9°
5°
5°
Sun
3°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.