Prometna nesreča s pobegom, poziv očividcem

Simbolna slika

Policisti Prometne policijske postaje Maribor, obravnavajo prometno nesrečo s telesno poškodbo in pobegom voznika. Ta se je zgodila včeraj ob 18.25 uri, na Strossmayerjevi ulici, v križišču z Gregorčičevo ulico.

V njej je bil udeležen neznani voznik manjšega osebnega avtomobila bele barve ter poškodovana peška, katera je v času nesreče prečkala vozišče Strossmayerjeve ulice po zaznamovanem prehodu za pešce.

V zvezi tega naprošamo neznanega voznika osebnega avtomobila ter priče dogodka, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta št. 117, Maribor oziroma pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30, ali na telefonsko številko 113.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.