Propadlega direktorja urada za komuniciranje bo v službo vzela Fajonova?

Dragan Barbutovski, zajem slike

Zagotovo se še spominjate Dragana Barbutovskega, nekdanjega direktorja vladnega urada za komuniciranje, ki se je z ljudmi kregal kar preko družbenih omrežij. No Tanji Fajon očitno ustreza.

Dragan Barbutovski je sicer nekdanji vršilec dolžnosti direktorja vladnega urada za komuniciranje, ki pa so ga na tej funkciji zamenjali že po pičlih dveh mesecih. Prišel je kot veliki zvezdnik komuniciranja, pri čemer so mediji hkrati načrtno zamolčali njegovo pomembno vlogo pri mariborskem medijskem imperiju Srečka Pirtovška, ki je končal v stečaju, Robertu Golobu pa ga je pripeljala Marta Kos, kasneje propadla kandidatka Gibanja Svoboda za predsednico države*. Piše Požar report.

A glej ga zlomka. Matej Lahovnik, profesor ekonomije na ljubljanski Ekonomski fakulteti, član Golobovega strateškega sveta za makroekonomijo in nekdanji gospodarski minister, je včeraj na twitterju objavil naslednjo novico: javni natečaj ministrstva za zunanje zadeve, med prazniki, od 26. aprila do 4. maja, je sporočilo Tanje Fajon, zunanje ministrice, podpredsednice vlade in predsednice Socialnih demokratov, da je že vse vnaprej zmenjeno.

Bo kdo sploh preveril, komu je ta služba namenjena, ker gre za politični klientelizem?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.