Prostovoljnim gasilcem pred veselico pokradli 100 kilogramov krompirja

požar

prostovoljna gasilska društva so ena redkih nevladnih organizacij – društev, ki resnično skrbijo za dobrobit vsakega posameznika in družbe. V bistvu so nepogrešljiv člen vsakogar od nas. zato smo lahko zgroženi, da jih nekdo dobesedno okrade.


To se je zgodilo prostovoljnim gasilcem Veliki Gaber v občini Trebnje, kjer so pred veselico ostali tudi brez hrane.  To so zapisali na svoji facebook strani.

Z žalostjo vas obveščamo, da so nam ponoči neznanci odtujili več predmetov in hrane, ki smo jih imeli pripravljene za našo veselico – 𝐆𝐀𝐒𝐈𝐋𝐒𝐊𝐈 𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐀𝐈𝐑 𝟐𝟎𝟐𝟒. Po celotnem tednu intenzivnih priprav in vsemu trudu, ki ga gasilci vlagamo v naše delo, nas je ta dogodek močno prizadel.

Med odtujenimi stvarmi so:

-Plinski žar

-JBL Partybox 300 zvočnik

-100 kg pomfrija

-Vrtni paviljon

“𝐕 𝐤𝐨𝐥𝐢𝐤𝐨𝐫 𝐛𝐢 𝐨𝐩𝐚𝐳𝐢𝐥𝐢 𝐨𝐦𝐞𝐧𝐣𝐞𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐦𝐞𝐭𝐞 𝐨𝐳. 𝐛𝐢 𝐣𝐢𝐡 𝐤𝐝𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐚𝐥 𝐧𝐚𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐢𝐦 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐨𝐜̌𝐢𝐭𝐞. 𝐎𝐛𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐞 𝐧𝐚𝐬 (𝐚𝐥𝐢 𝟏𝟏𝟑) 𝐭𝐮𝐝𝐢, 𝐜̌𝐞 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐤𝐚𝐤𝐬̌𝐧𝐨 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐣𝐨 𝐨 𝐝𝐨𝐠𝐨𝐝𝐤𝐮. 𝐏𝐫𝐨𝐬𝐢𝐦𝐨 𝐯𝐚𝐬 𝐭𝐮𝐝𝐢 𝐳𝐚 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐭𝐞𝐯 𝐨𝐛𝐣𝐚𝐯𝐞,” so zapisali gasilci.

Glede na odtujeno si bo nepridiprav sam preredil veselico. 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
63%
2.6km/h
75%
22°C
23°
18°
21°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed
17°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.