To je nestrpnež, ki je sredi Maribora trgal plakate stranke SDS. Kdo ga pozna?

Stranka SDS Maribor na svoji stojnici v času Evropskih volitev predstavlja program stranke in svojega kandidata za Evropskega poslanca Franca Kanglerja.

Čas ki ga prostovoljci prebijejo na stojnici na Trgu Svobode je dragocen, saj opravljajo poslanstvo za stranko v svojem prostem času, brezplačno seveda. In skušajo nagovoriti čim večjo množico ljudi.


Se je pa, kot so za naš portal povedali v mestnem odboru SDS Maribor v treh dneh v stranko na novo včlanilo lepo število ljudi, dobivajo pa tudi veliko pohval, pa tudi kakšna graja se najde. A če delo opravljaš s srcem in dušo, je vse lažje, pravijo.

Se pa najdejo tudi nestrpneži, ki jim plakati na stojnici niso povšeči. tako se je našel neki starejši nestrpnež, verjetno podpornik Golobove vlade in se spravil na plakate, ki so bili nalepljeni na stojnici in smetil sredi Maribora, že v jutranjih urah. Če ga ni pri dejanju ujela naša kamera, pa ga je,  ko je odhajal iz stojnice. Primer vandalizma je zagotovo primer za policijo. Se pa tudi predsednik stranke SDS; Janez Janša sprašuje, ali prepozna kdo nepridipravega pozna?

 

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
91%
84%
14°C
18°
13°
14°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
21°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.