Protest pred Mestno občino Ljubljana. #Slike #video

Pred ljubljansko mestno hišo poteka že tretji protest z naslovom “Proti nasilju, za zdravnike, za čisto pitno vodo”. 

Ljubljani so se ponovno zbrali, ker nasprotujejo samovolji ljubljanskega šerifa Zorana Jankovića. V teku je tudi podpisovanje peticije proti gradnji nezakonitega in nevarnega kanalizacijskega kanala C0. K podpisu so vabljeni vse Slovenke in Slovenci, saj gre za vseslovenski problem. Prav zato so k podpisu vabljeni tudi tisti, ki v Ljubljani ne živijo.

Vodja shoda Aleš Primc, je na protest povabil številne sogovornike, med njimi tudi poslanca Nove Slovenije, Alekandra Reberška.

Aleš Primc je dejal, da je Zoran Janković od zadnjega shoda spet grozil kmetom, Poleg tega Jankovič noče iti v postopek za pridobitev naravovarstvenega soglasja. Zato je treba, da se s protesti nadaljuje. Primc tudi trdi, a Jankovičevi prijatelji lahko takoj dobivajo razna soglasja za delo na svojih hišah ali vikendih.

zajem slike, vir: Nova24TV

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.