Aleksander Reberšek, Klakočar-Zupančičevi: Populizem je to, ko skačete po Afriki in posvajate šimpanze.

Aleksander Reberšak, Nova Slovenija
Aleksander Reberšak, osebni arhiv

Kanal C0, Jankovičev “drekovod” je ponovno tema pogovora tudi v Državnem zboru. Zakaj pri teh rabotah ostja tiho predsednik vlade, pa je drugo vprašanje.

Robert Golob se ob kanalu C0 še vedno spreneveda, kar mu je očital tudi poslanec Aleksander Reberšek,. “Gradnja kanala C0 se je začela leta 2016 in od takrat poteka praktično nemoteno. V letošnjem letu se mora projekt zaključiti. Imam zagotovila vseh pristojnih služb, da je gradbeno dovoljenje ustrezno

.”

Poslanec Reberšek z odgovorom premierja ni bil zadovoljen, zato mu je na mizo simbolično dostavil vrč vode, kar je razburilo predsednico državnega zbora Urško Klakočar Zupančič“Za to kršitev vam izrekam opomin. Ne vem, kaj ste s tem želeli. Prosim, da vodo umaknete. Ali se lahko, prosim, obnašate malo manj populistično in nastopate z argumenti? To je čisti populizem in zloraba predloga, ki ste ga podali,” je v povišanem tonu dejala Urška Klakočar Zupančič. Ko je Reberšku, predsednica Državnega zbora končno dala besedo je ta dodal, da ni čisto nič populistično, če se zavzema za čisto pitno vodo. “Populizem se greste vi, ko posvajate šimpanze in skačete po Afriki. To je populizem.”

Ob vsej ignoranci Roberta Goloba in držanju “štange” Zoranu Jankoviču se lahko resnično vprašamo, kam je zabredla Slovenija?  

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.