Kaos sredi Ljubljane, imamo posnetke s protesta. Pridržali raperja Zlatka!

VODNI TOP
zajem slike, twitter
Kaos sredi Ljubljane, imamo posnetke s protesta. Pridržali raperja Zlatka!

Nasprotniki vladnih ukrepov, ki zahtevajo odpravo ukrepov PCT in odstop vlade, so se ob 15. uri začeli zbirati na Trgu republike. Nekaj pred 17. uro so krenili po ulicah Ljubljane. Policija je na Slovenski cesti zoper protestnike uporabila vodni top in solzivec, shod pa razpustila.


Policisti pridržali raperja Zlatka

Na današnjih protestih so policisti zaenkrat pridržali eno osebo, so za N1 potrdili na policiji. Gre za raperja Zlatka, ki je na Trgu republike pozval protestnike, naj se premaknejo proti Čopovi ulici. Gibanje po ljubljanskih ulicah je danes omejeno. Zlatka je policija odpeljala s prizorišča protestov.

Iz Ljubljane se je za naš portal oglasil tudi predsednik kamniškega SDM, Tim Rauter in poslal nekaj posnetkov. Pravi, da je centru Ljubljane pravi kaos in da so protestniki sovražno nastrojeni. Policija pa zaenkrat ukrepa. Se je pa sredi Ljubljane zgodil incident, ko je v koloni med prometom in protestniki obstal avto z vladno delegacijo.

video: Tim Rauter

P.M.

 

VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.