Stevanović od države devet mesecev prejemal pomoč v znesku 1.100 evrov?

ZORAN STEVANOVIĆ, slika, družbena omrežja
Stevanovićeve grožnje Sloveniji. Bo policija danes ukrepala?

Grožnje Sloveniji in ustavni ureditvi Slovenije bi morale biti sankcionirane. To smo slišali včeraj tudi na odboru za notranje zadeve.

Bo policija po današnjem shodu končno zaprla Zorana Stevanovića?

Zaradi groženj po nasilnem prevzemu oblasti in državni ureditvi so pred leti zaprli Andreja Šiška. A Stevanoviću, kot da se nič ne more zgoditi. Če si pogledamo javno dostopne podatke spletne aplikacije Erar, ki prikazuje porabo javnega denarja, lahko vidimo, da se je Stevanović kljub temu, da ne verjame v obstoj virusa, prijavil za pomoč s svojim podjetjem Zoran Stevanović s.p. in devet mesecev prejemal pomoč v znesku 1.100 evrov, in sicer vse od 10. 11. 2020, ko je prejel prvo nakazilo, pa do letošnjega 9. julija,  ko je prejel zadnje nakazilo, ker se je epidemija končala. Skupaj je tako prejel 9.900 evrov pomoči zaradi razmer, ki jih sicer sploh ne priznava? Piše portal nova24TV.

Sicer pa se še vedno poraja vprašanje, kako je Zoran Stevanović včeraj ob prihodu v predsedniško palačo pokazal, da izpolnjuje pogoj PCT, če pa pravi, da virus ne obstoja.? 

Na shodu zaenkrat malo ljudi

Udeležba na protestu za zdaj še ni množična. Protestniki, ki so na Trgu republike, trdijo, da je tokrat manj ljudi, ker okoli 30 avtobusov ne more v Ljubljano. Na policiji so za N1 zanikali, da bi informacije protestnikov držale. Po do sedaj zbranih podatkih niso zaznali nobenega dogajanja v okolici Ljubljane. 

Kako smo že enkrat zapisali, laž je nesmrtna duša komunizma… in njenih potomcev. 

P.M.


cepivo, cepljenje

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
19°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.