Protestnico dr. Brigito Skelo Savič pozivamo, da se pridruži zdravstvenim delavcem

Brigita Skela Savič, slika twitter
Protestnico dr. Brigito Skelo Savič pozivamo, da se pridruži zdravstvenim delavcem

Dr. Brigiti Skeli Savič očitno ne gre za zdravstvene interese. Bolj se ji gre za proteste proti vladi, kot pa za zdravje ljudi.

Poziv dr. Brigiti Skeli Savič da pride pomagat zdravstvenim delavcem

Veliko smo že pisali o doktorici Brigiti Skeli Savič, ki je ljudi v času največje koronavirusne krize, vabila na proteste. O škandaloznih pozivih profesorice zdravstvene fakultete Brigite Skela Savič k udeležbi na protestom so se kolegi iz Demokracije obrnili na ministrstvo za zdravje. Zanimalo jih je, ali bodo podprli zahtevek za njen odpoklic  s  funkcije predstavnice slovenskih medicinskih sester v Mednarodnem združenju medicinskih sester ICN in ali bodo proti njej uvedli kako drugo sankcijo glede na to, da je kot predstavnica zdravstva pozivala k dejanjem, ki še poslabšujejo že tako zaostrene razmere v zdravstvu.  

Odgovorili so takole: »Dr. Brigito Skela Savič prosimo, da se pridruži zdravstvenim delavcem, ki v prvih bojnih linijah rešujejo slovensko zdravstvo pred zlomom. Pozivamo jo, da pomaga na intenzivnih enotah, kjer najbolj primanjkuje ravno kadra zdravstvene nege, kjer je ona kot profesorica zdravstvene nege usposobljena za delo na vseh deloviščih. Če kdaj, moramo zdaj, vsi v zdravstvu stopiti skupaj.« 

Torej, dr. Brigita Skela Savič. Tudi mi vas pozivamo. Nadenite haljo, pojdite pomagat in sliko objavite na twitter profilu, preko katerega tako radi vabite na proteste. Ste to zmožni narediti, ali vam je rdeči aktivizem več, kot to?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
74%
1km/h
81%
-5°C
-5°
-6°
-5°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA