Prvi oktober v pobudo zakona za ukinitev dopolnilnega zdr. zavarovanja

ezavarovanje, slika je naključna

V društvu Inštitut 1. oktober so zavezani upokojencem in ranljivejšim prebivalcem Slovenije. Ob nedavni podražitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja zavarovalnice Generali, so se odločili da bodo v proceduro v Državni zbor vložili zakon o ukinitvi dodatnega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Ljudska iniciativa “Glas upokojencev” in društvo “Inštitut 1. Oktober” napovedujejo vložitev zakona o ukinitvi dodatnega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v sredo 12. aprila ob 11. uri po tiskovni konferenci, kjer bodo zakon tudi predstavili.

Politične propagande Inštituta 8. Marec in Nike Kovač, še manj pa neresnih političnih strank vlade Levice, stranke SD in Gibanja svobode ter vseh drugih imamo dovolj! Dovolj njihovega plesa, dovolj besedičenja, dovolj izčrpavanja slovenskega človeka!”

Kot so zapisali v društvu 1 oktober, se bo sedaj videlo, kako resni so glede podpore ukinitve dopolnilnega zavarovanja, ki so ga ravno včeraj enormno podražili, od katerega pa imamo samo dlje časa čakanja pred zdravnikom, Loredanove in Golobove obljube , obenem pa eno povprečno pokojnino manj, ker jo s tem vzamejo! “Govoričenja in hvaljenja, dela za nič, smo siti! Proces bo dolgo trajal, moramo pa uspeti! Hkrati napovedujem skorajšenji začetek zbiranja 5000 podpisov za zakon o dvigu pokojnin, ki ga že poznate!” So zapisali v društvu. 1. okober.

Novinarsko konferenco 12. aprila ob 11. uri, bomo neposredno prenašali tudi na facebook profilu, portala E-maribor.si.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.