Stavkajoča Miša Molk za 4 jurje na mesec na RTV, ne dela praktično nič?

Miša Molk, zajem slike

Legenda nacionalne televizije Miša Molk, je še eno od imen, ki sama ne ve, kaj je v bistvu njeno delo na RTV. Poleg tega da bo kmalu stara 70 let, je že zdavnaj zrela za v pokoj?

Marija Miša Molk že vrsto desetletij sodi med najbolj znane, celo legendarne slovenske televizijske obraze. A njena težava je v tem, da je še vedno zaposlena na javnem zavodu RTV Slovenija, kjer pa, vsaj po informacijah portala Požer report, ne dela praktično nič, niti minimalnih 10 ur na Izobraževalnem središču RTV, ne premore. Kljub temu naj bi Molkova prejemala visoko plačo, po zadnjih javno dostopnih podatkih okoli 4100 evrov (bruto), kar jo še vedno uvrščajo med 30 najbolj plačanih ljudi na RTV od približno 2300 zaposlenih.

Seveda se Molkovi ne mudi v pokoj, Saj je v bistvu tako rekoč že dolgo let v “pokoju”, kar se pozna z njenim nedelom? A ker nič ne dela, so ji na nacionalni televiziji našli delo. Seveda ne bo čistila prostorov (za to je že prestara), ampak bi morala prevzeti vodenje in urednikovanje rubrike Prestiž vsaj dvakrat mesečno, oddajo bi morala pripraviti v dolžini desetih minut, sicer naj bi ji grozila izredna odpoved delovnega razmerja. Zato stavka skupaj z ostalimi “družbenopolitičnimi” delavci na RTV?

Molkovi zagotovo ni povšeči da mora za 4 jurje na mesec celo delati?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.