Psiholog Kristijan Musek Lešnik, Klakočar-Zupančičevi nalil čistega vina.

urška
slika tweeter

Cirkuški nastop, oziroma boksanje v parlamentu je pri najbolj absurdna stvar, kar si jo lahko izmisli kakšen politik. No predsednici Državnega zbora je to uspelo.


Kritike se vrstijo od vsepovsod. Tak teater absurda si zagotovo ni domislil Dejan Zavec, poslanec Gibanja Svoboda in nekdanji boksarski prvak, ampak je to, po vsej verjetnosti zraslo na zelniku Urške Klakočar Zupančič, ki je doživela ponovno 5 minut slave, piše Požareport. Po tem, ko so posnetki njene boksarske vragolije privreli na plan, je ljudem, ki so se iz njenih vragolij norčevali, rekla, da jih je lahko sram. 

Svoje je predsednici državnega zbora Urški Klakočar Zupančič, povedal tudi Psiholog Kristijan Musek Lešnik. Tako je zapisal na twitterju: “Ne, gospa, sram bi lahko bilo tiste, ki so Vas postavili na čelo parlamenta. Cenena cirkuška samopromocijska predstava ni ne primeren ne dostojen način za spodbudo in izražanje podpore otrokom in staršem na hemato-onko oddelku Pediatrične klinike.”

Naj bi pa pri tem teatru absurda aktivno in neposredno sodelovala tudi komercialna televizija Pop TV. neformalna televizija Gibanja svoboda. Kakšna sramota?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
0.5km/h
75%
20°C
21°
20°
20°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.