burkež marjan

Predsednik največje opozicijske stranke LMŠ Marjan Šarec se je včeraj v tvitu pohvalil, da je predlog ustavne obtožbe predsednika vlade že spisan. Sedaj pa joka, da mu ljudje grozijo.

ŠAREC POTOŽIL, DA MU ZARADI USTAVNE OBTOŽBE GROZIJO

Neverjetno sovraštvo in radikalna drža nekdanjega vaškega burkeža iz Šmarce Marjana Šarca je rodila ustavno obtožbo zoper predsednika vlade Janeza Janšo. Glavna pot ustavne obtožbe naj bi bila usmerjena v očitek, da se je Janša v vlogi ministra za zdravje odpovedal pol milijona doz cepiva Pfizer. No nekdanji vaški burkež je pri tem v bistvu pozabil, kako je pred enim letom sam “poskrbel” za zdravje ljudi, potem, ko je Slovencem pustil prazna skladišča zaščitne opreme.

Se je pa včeraj Marjan Šarec na Facebooku potožil, da je zaradi ustavne obtožbe deležen številnih odzivov, ki jih sicer ni mogoče interpretirati kot “pisem podpore”.

“Vaši komentarji in vaša zasebna sporočila so različna. Od zmerjanja s …..em, do groženj in še česa podobnega. A v celoti gledano je takih manj kot tistih, ki se sprašujete o aktualnih zadevah, smeri naše države, vladi, opoziciji, nekaj pa je tudi pohval za naše aktivnosti,” je potožil Šarec.

Sicer pa bi bilo dobro, da bi nekdanji vaški burkež poznal pregovor: “kar seješ, to žanješ!” Zagotovo bo ta pregovor spoznal ob naslednjih volitvah.

PM