Neverjetna blamaža za vse kristjane pred največjim verskim praznikom veliko nočjo in ponižanje na tisoče vernih Slovencev.

Zlatan Čordič ponižal kristjane?

Le kaj je bilo tega treba? To ker si je privoščil Zlatan Čardič pred slovenskim parlamentom, ko je s križem, ki se je simbol krščanstva sprehajal mimo policije, je enostavno norčevanje iz verskega simbola. S tem je ponižal na tisoče Slovencev pred največjim verskim praznikom, veliko nočjo?

“Si sploh zamišljate kako nagnusno nas ponižujejo? Si zamišljate, da se podobno zgodi v muslimanskih državah, z žaljenjem njihove vere? Temu človeku moram tudi jaz plačevati njegove prispevke, da me žali, tako kot policiste, ki ne “mignejo”, da bi mu preprečili tako ponižati slovenske vernike. ( ne smejo????? zakaj že?????) Je kje kdo, odgovoren, da se taka nagnusna dejanja prenehajo? Si lahko nekateri posamezniki, katerih predniki so dobili vse v Sloveniji, dovolijo poniževati avtohtoni narod? Se potem sprašujete zakaj toliko sovražnih besed in sovraštva do tujcev? Niso vsi priseljenci taki, le posamezniki, ki v državi Sloveniji delajo prepir in sramotijo tudi tiste priseljene ljudi, ki se s takim ravnanjem ne strinjajo. Ukrepajte takoj!!!! dokler ne bo prepozno!” je zagroženo zapisala ena izmed uporabnic družbenega omrežja Facebook.

ZLATKO

So se pa ljudje na družbenih omrežjih množično res odzvali:

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM