..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Razgrajal po trgovini

Včeraj, okoli 12.30 je v trgovino Hofer v Košakih v Mariboru prišel 21-letni Mariborčan. Hodil je po prodajalni, močno vpil in razgrajal ter si za oblačila tlačil razne prehrambene artikle, nato pa odšel iz prodajalne, ne da bi jih plačal.

Zaradi njegovega agresivnega vedenja se mu nobena od prodajalk ni upala zoperstaviti, ampak so o tej drzni tatvini, obvestile policijo.

Policisti so prihiteli na kraj in osumljenca, starega znanca policije, v bližini prijeli in ga pridržali. Osumljeni je v tem mesecu izvršil že več tatvin in drznih tatvin. Policisti ga bodo ponovno ovadili pristojnemu tožilstvu.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
3.6km/h
75%
16°C
18°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.