RAZKRITO! Med protestniki v Trbovljah glavni kar poslanec Siter?

RAZKRITO! Med protestniki v Trbovljah tudi Primož Siter.

Kdo je tu nor? Medtem, ko se je vlada mudila v Zasavju in mu slušala pomagati, se je leva banda spravila protestirat proti vladi.

Poslanec Siter iz Levice glavni protestnik v Trbovljah

Pred začetkom javne tribune v Delavskem domu v Trbovljah se je zbrala skupina protestnikov, ki je zahtevala odstop vlade Janeza Janše. Skrajneži so obkolili stavbo, skušali vanjo vdreti, a je najhujše preprečila policija. Med protestniki se je znašel in po naših neuradnih informacijah je bil tudi glavni pobudnik, poslanec Levice Primož Siter, ki je bil tudi izvoljen v volilnem okraju Trbovlje.

Kot piše portal Nova24TV, so na delovnem posvetu so ministrice in ministri spregovorili predvsem o projektih v Zasavski regiji na področju dolgotrajne oskrbe, pravosodja, kohezijskih in evropskih sredstev, gospodarskih priložnosti in uspešnih podjetij, izobraževanja, kulture, notranjih zadev, okolja in prostora, turizma, kmetijstva, kulture, zdravstva. Veliko pozornosti je bilo namenjene predvsem vprašanju infrastrukture, tako železniške kot cestne.

Medtem ko je župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan med vladnim obiskom z odobravanjem zatrdil, da jih v regiji čaka investicijski razcvet in se vladi zahvalil za dvig povprečnin ter za to, da so po desetih letih župani končno dočakali denar za investicije v šole, je na drugi strani poslanec Levice Primož Siter, ki trdi, da je vlada Janeza Janše tista, ki predstavlja problem v Zasavju. 

In čeprav se je skril za kapo, pa na protestu Siter ni ostal neopažen. In resnično se sprašujemo, kako lahko Trbovlje izvoli človeka, ki namesto, da bi pomagal ljudem seje sovraštvo?

Kdo je tu nor?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
4.6km/h
20%
8°C
9°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA