Razkrivamo kdo vse je grozil poslancu Juretu Ferjanu!

jure ferjan
Jure Ferjan (slika, osebni arhiv)
Poglejte si te grožnje Juretu Ferjanu: "Fuj prase' smrdljivo!"

Jure Ferjan tudi ti prideš na vrsto.”, “Za bruhat si. Res. Za bruhat.”, “Fuj prase smrdljivo.”, “Navadna rit in drek od človeka! Da te ni sram pezde prfunjeno?“. To je le nekaj komentarjev, ki jih je bil deležen poslanec Slovenske demokratske stranke Jure Ferjan.

Grožnje, ki jih je deležen poslanec Luka Ferjan

Poslanec SDS Jure Ferjan je izgrednike vznemiril z zapisom: “Ob prizorih današnjega pustošenja po Ljubljani je na mestu tudi vprašanje, kdo ima na delovni dan med 13.00 in 18.00 čas hoditi po (avto)cesti in tistim, ki imajo za sabo 8 ur dela onemogočati mirno in varno pot domov … Odgovorite si sami.” Resnica boli, pravi pregovor. Ferjan je z zapisanim dregnil v nevralgično točko proticepilskih izgrednikov oziroma jim je nastavil ogledalo. Piše Nova24TV.

Spodaj je nekaj odzivov (žaljenje in grožnje) na moj komentar protestov, ki orišejo nivo kulture, moč argumentov in strpnost nečesa, ki naj bi predstavljalo alternativo Vladi RS in Janezu Janša. Takšno prihodnost si želite? Res? Jaz ne,” je zapisal poslanec SDS Jure Ferjan ter priložil posnetek zaslona nekaterih žalitev na družbenih omrežjih.

Tu so nekaj najbolj “pogumni” državljani, ki so očitno močni le na jeziku. Da policiji olajšamo delo smo nekatere nepridiprave razkrili. 

Takšne in podobne zadeve bomo na našem portalu razkrivali še naprej, saj ne samo, da so grožnje neprimerne, ampak je potrebno, da to obravnavajo za to primerni organi.  

P.M.

VREME

Maribor
močan dež
93%
4.6km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.