Slika: MOM, Mestna hiša

Kljub velikemu negodovanju občanov, ki se kaže tudi na družbenih omrežjih in v pogovorih, ter glasni razpravi s pomisleki svetnikov na seji, so mestni svetniki z 19 glasovi ZA in 15 glasovi PROTI pokimali odloku o spremembah in dopolnitvah Odloka o občinskih cestah, kjer je zajeto podaljšanje časa na plačljivih parkirnih conah in ga dali v drugo branje.

RAZKRIVAMO kdo od mestnih svetnikov je glasoval ZA? 

Neumnost, ki jo je Mariborčanom vsilil župan Arsenovič, je vseeno potrjena. Podaljšanje časa za parkiranje bo mariborčane še bolj udarila po denarnici tudi zato, ker so se parkiranja podražila. Da je življenje v Mariboru vse dražje je tako samoumavno vsakemu občanu. Tudi tisti, ki so na lokalnih volitvah podprli Sašo Arsenoviča za župana.

Dragi Mariborčani zapomnite si svetnike, ki so glasovali ZA

MB Report razkriva kdo je glasoval za in kdo proti:

ZA podaljšanje časa plačljivega parkiranja v Mariboru so bili mestni svetniki:  Aljaž Bratina, Lidija Divjak Mirnik, Tatjana Frangež, Barbara Glavič, Tjaša Gojkovič, Darko Hergamas, Alenka Iskra, Igor Jurišič, Jelka Kolmanič, Helena Kujundžič Lukaček, Vid Lešnik, Samo Peter Medved, Katarina Mejal, Damir Orehovec, Matej Pavlič, Melita Petelin, Branislav Rajič, Vladimir Šega, Matej Žmavc.

PROTI podaljšanju čas plačljivega parkiranja v Mariboru so bili mestni svetniki:
Ivan Celcer, Vladimira Cokoja, Breda Čepe Vizjak, Tatjana Fetahl, Ljubica Jančič, Franc Kangler, Zdenka Križanič, Matic Matjašič, Milan Mikl, Dragica Mlinarič, Saša Pelko, Viljem Pozeb, Miha Recek, Danijela Šerbinek, Željko Vogrin.

Svetniki, ki NISO GLASOVALI:
Stojan Auer, Metka Koler, Tina Komočar, Tamara Kurnik, Alfred Lasetzky, Bernard Memon, Željko Milovanovič, Gregor Reichenberg, Nataša Rodošek, Josip Rotar, Zvonko Zinrajh.

Očitno Stojan Auer ni upal glasovati ZA, drugače, kot novopečena poslanka LMŠ Lidija Divjak Mirnik iz iste Auerjeve kvote. Ko stopiš v malo večje čevlje, je življenje svetnice in poslanke malo drugačno. Kajne Lidija?

MG