Razkrivamo posnetek. Miloš Milović tudi v štabu Gibanja svoboda!

Se je Golob spet ujel a laži? “Sporni” Drnovškov varnostnik in nekdanji policijski specialec Miloš Njegoslav Milović, se je na dan parlamentarnih volitev muil tudi v volilnem štabu Gibanja Svoboda.

Predsednik vlade, na novembrskih poslanskih vprašanjih sem vas ujel na laži. Dejali ste, da z Milošem Milovićem nimate nič, da ga nikjer ni in da ni zadolžen za vašo varnost. Grdo ste se nam zlagali, gospod Golob,” je Žan Mahnič dejal Robertu Golobu, po tem, ko je le ta zanikal kakršno koli vpletenost z Milovičem. A kot kažejo posnetki, naj bi Miloš Milović prijateljeval tudi s stranko Gibanje svoboda, saj je “plesal” v volilnem štabu Gibanja Svoboda v ljubljanski Cvetličarni?

akšna natančno je Milovićeva vloga, kdo ga je najel, predvsem pa, kdo ga je plačal, pa ostaja vprašanje. Vlada ga ni, to so na Gregoričevi že pojasnili, da ga ni plačal niti Golob osebno niti stranka Gibanje Svoboda, pa so za N1 povedali v vladajoči stranki. Pogodbe z Milovićem tudi ministrstvo za zdravje ni imelo, čeprav si je zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan na predlog Milovića iz varnostnih razlogov preselil svojo pisarno.

 

posnetek, vir: Portal N1

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
69%
1.8km/h
0%
-2°C
2°
-3°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA