Razkrivanje denarnih tokov zakoncev Musar. Je Nataša še primerna za predsednico?

Plakat Nataše Pirc Musar

Kako “pokvarjeni” so Golobovi, priča podatek, ki ga razkriva Požareport. Golobovi naj bi naredili  analizo, ki obsega 21 strani in argumentirano razkriva, da premoženje Nataše Pirc Musar nima “običajnega in znanega” izvora, kar je za nekoga, ki kandidira za predsednico (predsednika) republike, praktično uničujoče. To so Golobovi hoteli razkriti v javnosti v Odlazkovih medijih, a ker se je njihov kandidat Brglez spotaknil ob kandidaturi, naj bi ta dokument previdno pospravili v predal.

Pokvarjenost na levi, je vse hujša. Sedaj se očitno grizejo že med seboj. Tako naj bi Golobovi hoteli uničiti Natašo Pirc Musar, če bi se v drugem krogu znašla z “luzerjem” Milanom Brglezom. No podatki so tako ostali v predalu. Še večja pokvarjenost pa je, da če so ti podatki resnični in jih je kandidatka za predsednico Slovenije prikrila javnosti, potem ni vredna kandidature.

Tajna Študija  (analize, preiskave ipd.) poslovnega omrežja zakoncev Nataše Pirc Musar in Aleša Musarja, obsega kar 21 strani, datirana je na oktober 2022, in naj tudi bi že bila posredovana vsaj enemu večjemu mediju, a tu se je očitno zataknilo, saj je sedaj Natašo Pirc Musar potrebno podpreti?

Požareport objavlja vseh 21. strani te študije TUKAJ. V študiji se argumentirano razkriva, da osebno (solastniško) premoženje Nataše Pirc Musar v družbi Ruska dača d. o. o. (ki je, mimogrede, prejela tudi denar – doslej že več kot 300 tisoč evrov – slovenskih davkoplačevalcev, med drugim za samo prenovo Ruske dače – vir), prek skrivnostne nemške družbe Aulon, nima, citiramo, “običajnega in znanega izvora”, kar je, seveda, za nekoga, ki kandidira za predsednico (predsednika) republike, praktično uničujoče. 

Nekaj ugotovitev iz študije lastniških in denarnih tokov zakoncev Musar:

več na Požareport

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
90%
6.2km/h
100%
3°C
4°
1°
2°
Wed
1°
Thu
2°
Fri
2°
Sat
3°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA