Razprava na družbenih omrežjih: Ali se Mariboru bliža nepopravljiva Katastrofa?

slika: wikimapia.org

Maribor je vedno deloval samostojno, neodvisno in ponosno. Maribor ni bil nikoli v zgodovini voden iz Ljubljane in Maribor se nikoli ni prodal politiki. Maribor je vedno deloval za Štajersko.  Deloval je v okvirih mariborskih vrednot, ki jih imajo ljudje v Mariboru in ne po navodilih Ljubljanske politike. Maribor je dobro mesto, mesto s kulturo in mesto s srcem. So se razpisali na družabnem omrežju.

Ali bomo to dragocenost, kot je Maribor resnično prepustili nekomu, ki po srcu ni in nikoli ni bil Mariborčan, nekomu, ki je v zadnji sili bil zmontirano postavljen iz strani levice in potapljajoče, za Slovenijo uničujoče SMC? se sprašujejo na omrežju Facebook.

Nekomu, ki bo zgolj marioneta Ljubljanski politični skrajno levi ideologiji, da na Maribor prenesejo breme izredno nevarne migrantske in druge uničujoče politike, ki jo brezvestno in zelo nespametno podpirajo. Ne pustimo, da bi nam kdo uničil srce Maribora!

Na začetku volitev se je šlo za napredek Maribora, za korak naprej. Zdaj pa gre za rešitev Maribora, za ohranitev dostojanstva, ponosa, načina življenja in vrednot taksnih kot jih poznamo v Mariboru.

Maribor, zbudi se, situacija je resna!

vir: Facebook

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.