Razprava na družbenih omrežjih: Ali se Mariboru bliža nepopravljiva Katastrofa?

slika: wikimapia.org

Maribor je vedno deloval samostojno, neodvisno in ponosno. Maribor ni bil nikoli v zgodovini voden iz Ljubljane in Maribor se nikoli ni prodal politiki. Maribor je vedno deloval za Štajersko.  Deloval je v okvirih mariborskih vrednot, ki jih imajo ljudje v Mariboru in ne po navodilih Ljubljanske politike. Maribor je dobro mesto, mesto s kulturo in mesto s srcem. So se razpisali na družabnem omrežju.

Ali bomo to dragocenost, kot je Maribor resnično prepustili nekomu, ki po srcu ni in nikoli ni bil Mariborčan, nekomu, ki je v zadnji sili bil zmontirano postavljen iz strani levice in potapljajoče, za Slovenijo uničujoče SMC? se sprašujejo na omrežju Facebook.

Nekomu, ki bo zgolj marioneta Ljubljanski politični skrajno levi ideologiji, da na Maribor prenesejo breme izredno nevarne migrantske in druge uničujoče politike, ki jo brezvestno in zelo nespametno podpirajo. Ne pustimo, da bi nam kdo uničil srce Maribora!

Na začetku volitev se je šlo za napredek Maribora, za korak naprej. Zdaj pa gre za rešitev Maribora, za ohranitev dostojanstva, ponosa, načina življenja in vrednot taksnih kot jih poznamo v Mariboru.

Maribor, zbudi se, situacija je resna!

vir: Facebook

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
83%
1km/h
72%
19°C
20°
18°
18°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
16°
Sun
16°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA