REPORTAŽA! Na srečanju štirih občinskih odborov stranke SDS v Hočah, veliko domoljubja in dobra zabava

Znana okrepčevalnica Pri Rothu v občini Hoče-Slivnica se je tokrat ponovno pisala zgodovino stranke SDS. Leta 1994 je bila prav na tem mestu ustanovljena Podravska regija stranke SDS, na čelu z Janezom Janšo in včeraj zvečer se je z velikim piknikom štirih občinskih odborov stranke SDS zgodovina še enkrat obrnila.

Zgodovinska fotografija iz leta 1994, Pri Rothu!

V prepolni dvorani so poleg članic in članov Slovenske demokratske stranke, bili na srečanju tudi poslanka DZ RS Karmen Furman, podpredsednik podravske regijske koordinacije in član IO SDS Srečko Hvauc, državni svetnik  Milan Ozimič, predsedniki lokalnih odborov Hoče-Slivnica, Rače-Fram, Miklavž na Dravskem polju in Starše, kasneje pa se je srečanju pridružil tudi poslanec DZ RS Branko Grims.

Članice in člane Slovenske demokratske stranke so pozdravili tudi predsedniki in podpredsedniki občinskih odborov (OO), Srečko Hvauc, v imenu gostitelja OO SDS Hoče-Slivnica, Tatjana Petek v imenu OO SDS Starše, Stanislav Peter k imenu OO SDS Miklavž in Zdravko Jelšek v imenu SDS Rače-Fram.

Podpredsednik podravske regijske koordinacije in član IO SDS Srečko Hvauc, je med drugim poudaril pomen lokalnih volitev, kjer, kot je dejal, imajo v občinskem odboru SDS, odličnega kandidata za župana Vojka Goloba.

Državni Svetnik Milan Ozimič, je na srečanju poudaril pomen Državnega sveta, ki je kot nekakšen glas razuma in proti utež vladi, ki včasih sprejema odločitve bolj na pamet.

Poslanka Državnega zbora iz vrst SDS Karmen Furman je spomnila kaj vse je bilo postorjeno pod vlado Janeza Janše, sedaj pa, kot bi se zamenjala plošča, vlada Roberta Goloba deluje razglašeno in ljudje so spet nasedli novim obrazom, oziroma, kot se je izrazila, novim frizuram.

Kandidat za župana v občini Hoče Slivnica Vojko Golob, pa je poudaril pomen domoljubja, ki ga je v naši družbi vse manj in se utaplja v pozabi. Tudi svoj govor, kjer je napovedal uradno kandidaturo, je imel kar v štajerski narodni noši.

Za dobro voljo so v bogatem kulturnem programu skrbeli, pevec Rudi Šantl, Zoran Cilenšek, ter harmonikarja Matija Petek in Alen Hojnik. Program je povezoval Mitja Grmovšek. Tukaj je nekaj utrinkov glasbenih gostov:

Po bogatem kulturnem programu je sledil še piknik za vse prisotne na terasi okrepčevalnice Pri Rothu. Kjer je zbrane nagovoril tudi poslanec Branko Grims.

Video reportažo, srečanja štirih lokalnih odborov stranke SDS Podravja, si lahko ogledate v spodnjem videu:

video, slike: portal e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
87%
1.5km/h
75%
-3°C
-1°
-6°
-3°
Sat
-2°
Sun
-1°
Mon
4°
Tue
3°
Wed

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA