Rosvita Pesek razgalila RTV. Oddaja Studio City ne sodi na nacionalno televizijo!

Rosvita Pesek

Rosvita Pesek, dolgoletna voditeljica Odmevov na TV Slovenija je brez dlake na jeziku, za Delov podcast Moč politike, razgalila nacionalno televizijo?

Voditeljica oddaje Odmevi Rosvita Pesek je za Delov podcast spregovorila o stanju na RTV Slovenija, veliko zanimivega je povedala. Med drugim tudi o gledanosti oddaje Odmevi, o oddaji Studio Citi in še o čem.

Sama pravi, da je glede prihodnosti TV Slovenija črnogleda, saj da zamujajo z razvojem … Dotaknila pa se je tudi številnih odhodov kolegov, zaradi katerih je kakovost vsebin zdaj slabša, ter tudi nepremišljenega spreminjanja sheme. Bi se morali po njeno oddaji Studio City in Politično s Tanjo Gobec vrniti na spored? »Kot gledalka mislim, da Studio City ne sodi na nacionalno televizijo,« odgovarja in dodaja, da ne ustreza nobenemu od standardov, ki jih morajo drugi spoštovati. V zadnjih dveh letih se je po njeno oddaja spremenila v izrazito politično enosmerno.

Rosvita Pesek se je obregnila tudi ob novi programski svet RTV in dejala, da ima občutek, kot da je to neke vrste samoupravljanje. Po njenem mnenju tri četrt članov od sedemnajstih pojma nimajo o televiziji, niti ne vedo kako je televizija organizirana, niti ne, kaj so sheme, kaj so to formati.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.