Rumeni jopiči: “Po Rogu naj pade še Metelkova!”

rumeni jopiči
rumeni jopiči, slika: družbena omrežja!

Rumeni jopiči, domoljubna organizacija, združeni v skupino za pravično družbo brez anarhije, je enotna, da je poleg Roga treba podreti še drugo leglo, kjer se zbirajo brezdelneži in nevladne organizacije, napajane z državnim denarje, Metelkovo.

Domoljubi za rušenje Metelkove?

Domoljubna organizacija Rumeni jopiči je preko socialnih omrežij objavila transparent “Porušimo še Metelkovo”, mesto alternativne kulture, prepovedanih drog in sedež številnih državno podprtih nevladnih organizacij, zaradi česar so jih izzvali številni uporabniki, da si upajo transparent razviti le daleč stran od Metelkove.

https://twitter.com/Uinstitucija/status/1358348528788123648

Kot je razvidno iz posnetkov, objavljenih na socialnih omrežjih, so se tamkajšnji “avtohtoni prebivalci” poskrili in poklicali policijo. Eden izmed uporabnikov družbenih omrežij je  izpostavil sporočilo v stilu, “glasni ste samo preko socialnih omrežij, ko pa pridemo na območje pa se poskrijete in pokličete policijo“. Tisto policijo, ki je še v Rogu nad njimi bojda izvajala represijo.

https://twitter.com/Uinstitucija/status/1358091430678429701

Preberite tudi: Ekskluzivni intervju! Rumeni jopiči, upor proti politiki sovraštva!

PM

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.