slika je simbolna

Poletja je nepreklicno konec, ostajajo le še spomini na vroče poletne dni. Le te si je zagotovo ustvaril tudi nekdanji član fantovske skupine Casanova, danes pa član NSi ter župan Svete Trojice, David Klobasa, piše portal Škandal24.

“Razuzdane” noči na Mikonosu?

Najmlajši slovenski župan se je namreč zabaval se je na Mikonosu, ki mu pravijo tudi nova Ibiza. No zanimivo je, da je priljubljeni Mikonos tudi zbirališče Jankovičev. Pisali smo že, koko se je Jankovičeva, Ursula Gawish, na enem izmed posnetkov, ki je zaokrožil na spletu, pitala s pregrešno dragim mesom.

Izleta županu Svete Trojice Davidu Klobasi na Mikonos seveda ne zavidamo. Bolj bodejo v oči slike, ki jih je posnel z nekdanjo starleto, danes vizažistko, Dorotejo Premužič. In če so se njuni sledilci na Instagramu začeli spraševati, ali sta Klobasa in Premužičeva morebiti par, bi rekli, po fotografijah sodeč, ki so jih portalu Škandal24 poslali štajerski viri, da ga dekle ni zanimalo kaj dosti.

No kakorkoli, županska funkcija je le preveč resna stvar za take divje zabave. Upajmo seveda, da se na Sveti Trojici kaj takega ne bomo videli.

vir: Škandal24

MG