Rupar danes napovedal nov shod proti vladi, a s humanitarno noto!

Predsedniki in predsednice regijskih koordinacij društva 1. oktober

Poletje se počasi poslavlja in prihaja jesen, za katero pravijo, da bo vsaj v političnem smislu še bolj vroča od poletja, Tako je danes sestankoval tudi inštitut 1. oktober v razširjeni sestavi.

Jesen bo vroča, vsaj v političnem smislu. Pogoji za upokojence se niso spremenili. Še vedno jih nihče ne jemlje resno, nihče jih ne sliši, še manj upošteva. Polna usta vladajočih po sodelovanju so se že zdavnaj razblinila in  zato upokojenci napovedujejo že nov sedmi protestni shod za boljše pokojnine, a tokrat s humanitarno noto.

Kot je dejal Pavel Rupar, danes na srečanju vseh predsednikov regij, društva 1. oktober, bo sedmi shod, ki bo 6. septembra 2023, nekaj posebnega. Ne samo, da bodo upokojenci vladi poslali novo sporočilo, z željo po boljšem stanju upokojencev v državi, marveč bo imel shod tudi humanitarno noto! Na samem shodu bodo prisotne tudi posebene QR kode, katere bodo udeleženci shoda lahko s pametnimi telefoni poskenirali in tako lahko prispevali za ljudi, ki so jih prizadele poplave, 5 ali 10 evrov. Z denarjem, ki se bo zbral preko teh donacij, bo društvo 1. oktober kupilo pralne, stroje, hladilnike in podobno, ter preko občin to razdelilo ljudem.

Društvo 1. oktober vas tako vabi v sredo 6. septembra na 7. vseslovenski protestni in humanitarni upokojencev, ki bo ob 15. uri na Trgu republike. Tudi iz Maribora, bo tako, kot vedno na shod peljal poseben avtobus, ki bo izpred Planeta Tuš, odšel ob 12.30. uri!

Izjava Pavla Ruparja za portal e-maribor.si, po sestanku s predsedniki regij, društva 1. oktober:

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.