Poglejte te neverjetne solze sreče, pred poplavljeno hišo #video

Stiski, objemi in solze sreče ob pomoči, to je tisto, kar v teh težkih in žalostnih časi za nekatere šteje. In takih objemov, ter solza sreče bo zagotovo še veliko veliko.

Za prav posebno gesto, kjer so tekle solze sreče pa so se odločili v Slovenski Demokratski stranki, kjer so gospodu, kateremu je poplava odnesla, nekaj kar je imel najraje – frajtonarico, priskrbeli prav to. Dobil je frajtonarico.

“Ko smo prvič prišli pomagat v Struge nam je gospod povedal, da je v poplavah med drugim izgubil tudi harmoniko. Danes smo mu prinesli novo harmoniko. Naš član pa je družini podaril tudi avto. Vsak dan dokazujemo, da skupaj zmoremo.” so zapisali na omrežju X, v Slovenski demokratski stranki.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.