S koronavirusom okužena tudi mariborska poslanka Divjak-Mirnikova

S koronavirusom okužena tudi mariborska poslanka Divjak-Mirnikova
Lidija Divjak Mirnik
Lidija Divjak Mirnik, slika Škandal24

Koronavirus ne izbira. Ne rdeče ne bele, na modre, ne rumene, ne leve ne desne. Tako je bilo s tem virusom okuženih že kar nekaj poslank in poslancev.

Nazadnje se spomnimo, da je bila s koronavirusom okužena poslanka Levice Violeta Tomič, ki je povrhu vsega še anticepilka. Se je pa zdravila očitno kar sama, z zdravili, ki jih v bistvu predpisujejo za živali. Imela je srečo, da se je vse dobro končalo. 

Da je s koronavirusom okužena tudi mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, pa smo danes zasledili na družbenem omrežju. “Pa je tudi mene dobil. Vročina, glavobol, kašelj in totalna utrujenost. Pa okus po železu v ustih. Ampak korenina se ne da! Držite se tudi vi. P.s: hitri testi in samotesti bili negativni!” Je zapisala Divjak-Mirnikova.

Hitro okrevanje ji je zaželel tudi mariborski poslanec Dejan Kaloh: “Mariborski poslanski kolegici Lidiji Divjak Mirnik želim čimprejšnje okrevanje po okužbi s #koronavirus. Zdravje je univerzalna vrednota vseh nas, korona pa ne izbira. Tako njej kot tisočim in tisočim okuženim sodržavljanom v teh dneh želim vse dobro in hitro nazaj k trdnemu zdravju.” Je zapisal.

Lepa gesta mariborskega poslanca. Upajmo le, da LMŠ.jev bonton vsebuje vsaj besedo hvala.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.