Šah, mat, “bruhalniku” proti vladnih novic, Necenzurirano!

Spletni medij Necenzurirano je pompozno razkril novico, da je ministrstvo za obrambo za 30 milijonov evrov kupilo oklepna vozila, ki jih vojska trenutno ne more uporabljati, vsa pa niso opravila niti tehničnega pregleda.

Šah mat portalu Necenzurirano?

Raziskovalna trojka portala Necenzurirano na  levi “plačilni listi” se je še enkrat dobesedno blamirala. No sicer je trojici Primož Cirman, Vesna Vukovič in Tomaž Modic vseeno za to, važno, da s pompoznimi in lažnimi naslovi pljuvajo po vladi. To pa najbolj znajo?

Objavili so novico, da je Ministrstrstvo za obrambo kupilo 38 lahkih oklepniknih vozil ameriškega proizvajalca  Oshkosh Defence v višini trideset milijonov evrov. Tako so me drugim zapisali, da vsa vozila niso opravila tehničnega pregleda, pri nekaterih pa so opažene okvare na vozilu. A po vsej verjetnosti so morebitne okvare opažene le v glavah tistih, ki so lažni članek o “novi orožarski aferi” zapisali?

Kot piše portal Prava, bo tehnični pregled narejen takrat, ko bo vozilo kompletno, torej z oborožitveno postajo. Takrat bo jasna masa vozila, dimenzije vozila, zavorni učinki in drugo potrebno za tehnični pregled. Ugotovitve na začasnem tehničnem pregledu so tudi pričakovani zaradi dejstva, da so vozila nekaj časa stala pri proizvajalcu, upoštevati je treba še čas transporta in vse ostalo povezano s tem. Vsa vozila so v garanciji in vse napake, ki se pokažejo se odpravijo na stroške proizvajalca. In ne na stroške davkoplačevalcev, dragi “pisuni” iz Necenzurirano.

No pri Necenzurirano.si tega ne vedo, ker vidijo afero v vsaki stvari. In če se imajo Primož, Vesna in Tomaž res za novinarje, potem vedo, da bi bilo dobro zgodbo preveriti, preden jo zapišejo. In če ne najdejo telefonske številke Ministrstva za obrambo ali ministra Mateja Tonina, jim pri tem lahko MI pomagamo. A očitno je lažje pljuvati, kot preveriti dejstva. To so levičarji vedno znali.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.