ŠAH-MAT Mateja Tonina, Marjanu Šarcu! “Ste kot nemški general maja 1945!”

Tonin, Šarec
Zajem slike 24ur (Twitter)

Marjan šarec, prvak v metanju puške v koruzo, nekdanji predsednik vlade, se je očitno snel s “ketne”. Vse bolj je sovražno nastorjen.

Sovražno nastrojeni Šarec. Tonin mu je zaprl usta!

Marjan Šarec, nekdanji humorist s Kamnika, nekdanji župan in nekdanji predsednik vlade bruha ogenj in zliva gnojnico na vlado Janeza Janše. očitno je sla po oblasti prevelika in nikoli pozabljena. V oddaji 24ur zvečer je Šarec bruhal ogenj zaradi cepiv in obtoževal vse povprek, od predsednika vlade do ministra Tonina. Resnično, kot bi se snel s “ketne”.

Minister za obrambo Matej Tonin, je Šarcu dejal, da mu negativna nastrojenost sedaj ne bo prav nič koristila, niti prerekanje. Izrazil je tudi obžalovanje, da Šarec ni prišel na Brdo pri Kranju, kjer se je postavila jasna ločnica med konstruktivno in destruktivno politiko v Sloveniji. “Prepričan sem, da smo vsi v politiki, zaradi ljudi in zaradi Slovenije dolžni sedeti za isto mizo, kljub temu da se morda ne maramo in imamo različna stališča, iskati moramo rešitve, kako priti iz te krize.

Šarec se s svojo sovražno nastrojenostjo ni dan, zato ga je Tonin primerjal kar z nemškim generalom maja 1945. “Ker je bilo en kup bruhanja, bruhanja in negativizma, se mi zdi, da ste kot nemški general maja 1945, ki je vrgel puško v koruzo in sedaj za seboj požiga vse mostove in uničuje vse ostalo. Jaz verjamem, da boste še nekaj časa v politiki,” je Šarcu zabrusil Tonin.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.