S cepivom AstraZeneco se je cepil državni vrh. Imamo slike s cepljenja!

cepil
Cepljenje državnega vrha

Skladno s strategijo cepljenja, ki jo je sprejela vlada, so se danes ob 13. uri cepili tudi predstavniki najvišje slovenske oblasti.

Cepil se je ves državni vrh skupaj s poslanci

Skladno s strategijo cepljenja, ki jo je sprejela vlada, so se danes ob 13. uri cepili predsednik republike Borut Pahor, predsednik Državnega zbora Igor Zorčič, predsednik Vlade RS Janez Janša in predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca ter drugi. Cepili se bodo s cepivom AstraZeneca, Evropska agencija za zdravila je namreč ugotovila, da je cepivo britansko-švedskega podjetja varno in učinkovito.

Po današnji odločitvi Evropske agencije za zdravila glede varnosti cepiva AstraZeneca si predsednik Pahor želi, da bi odločitev okrepila zaupanje ljudi v cepivo, saj meni, da bomo krizo premagali s precepljenostjo. Zato poziva vse, da razmislijo o tem, da se cepijo, ko pridejo na vrsto,” so včeraj sporočili iz kabineta predsednika Pahorja.

Današnje cepljenje, je bila tudi simbolna gesta, da bi se cepil tudi kdo, ki sedaj odlaša. “Danes sem se cepil, ker želim prispevati k temu, da je epidemije čimprej konec. Zaupam znanosti in strokovnjakom, ki nas pozivajo, naj se cepimo,” je zapisal predsednik države Borut Pahor.

SLIKE: VladaRS

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.