Saj ne more biti res? Bandelli iz Gibanja svoboda v propadli DeSUS?

Marko Bandelli kovšca
slika: primorske novice

Sliši se kot znanstvena fantastika. Od volivcev pozabljeni Marko Bandelli, nekdanji privrženec propadle stranke SAB in sedaj Gibanja svoboda, naj bi zapustil stranko.

Marko Bandeli, nekdanji član propadle stranke SAB, je hudo razočaran. Po tem, ko je Alenka Bratušek svojo stranko SAB odpeljala na smetišče politične zgodovine in sebi uspela dobiti službo celo ministrice, so se ostale drobtinice (beri: službice), ki jih je poklanjal Robert Golob kar malo razblinile. Očitno pa je zmanjkalo službic za vse leve privilegirance, ki so blatili prejšnjo vlado

.

Po tem, ko se je poslovil iz parlamenta, je dobra pol leta, Marko Bandelli, čeprav je imel svoje podjetje, živel na naš račun saj je dobival lepo nadomestilo. No “svaljkanja” na tuj račun je bilo konec, po tem, ko se je dokončno usmilil samega sebe in se v lastnem podjetju tudi zaposlil.

Baje je Bandelliju, Robert Golob celo obljubil službico, a ni bilo nič iz tega. Tako Bandelli, ki bi raje služil v politiki, kot lastnem podjetju, razmišlja, da bi izstopil iz Gibanja svoboda? Kot navaja neuradno Bojan Požar, bi se rad priključil stranki DeSUS in postal njen predsednik, ali pa njen pogrebec. Nikoli se ne ve. In čez štiri leta bi bil zopet na volitvah?

Bandeli, naš nasvet! Raje se drži betona!

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
54%
2.1km/h
75%
-1°C
0°
-2°
-1°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA