Res neverjetno! Židanovi Socialni demokrati res ljubijo udobje. Na ves glas se hvalijo, da se zavzemajo za solidarnost, pravičnost in enakopravnost vseh ljudi, medtem ko sami živijo popolnoma drugače. Tak je Jure Tanko.

Kdo je asistent Tanje Fajon, Jure Tanko?

Na spletni strani notranje oblikovalke Helene Kurnik je mogoče prebrati opis stanovanja, v katerem živi Tanko skupaj s partnerjem španskih korenin Pablom Lourençom Quatro. Iz bruseljskega duplex stanovanja si je očitno par želel ustvariti dom, ki bi odražal njun življenjski stil. “Odločila sta se za slog, ki predstavlja njuno osebnost in vsakodnevne navade.” zbira glavnih kosov opredeljuje karakter celotnega stanovanja. Pohištvo, luči, tapete, posebni dekorativni predmeti, umetniška dela in rože so našli svoj idealen položaj v prostoru.” Nad opisom fotografij stanovanja je mogoče prebrati, kako izbrane kose v stanovanju dopolnjujejo majhni izbrani detajli, kot so vaze, zavese, posteljnina, kristal, ogledala in ekskluzivni jedilni servis.

1Q9A0363.jpg

1Q9A0088.jpg

Velja za ljubitelja nezakonitih migracij

Tanko se, sodeč po objavah na družabnem omrežju Facebook, udeležuje parad ponosa, prav tako kot njegova šefica Tanja Fajon velja za velikega ljubitelja nezakonitih migracij v Evropo. Tako se je 9. septembra 2015 udeležil protirasističnega pohoda na Prešernovem trgu z imenom Refugees welcome (Begunci dobrodošli, v prevodu, op.a.). Očitno pa tudi rad obišče muslimanske države, kot so Združeni arabski emirati, in se obleče v tradicionalno muslimansko oblačilo “thawb” na arabskem polotoku.

Glede na fotografije, ki prikazujejo luksuzno notranjost stanovanja, je mogoče sklepati, da Jure Tanko resnično zna uživati življenje, sodeč po njegovi opravi, ki jo lahko zasledimo tudi pri šejkih, se očitno tudi sam zaveda, da mu gre dobro.

Kako dolgo še? Do naslednjih Evropskih volitev?

vir: Nova24.TV

M.G.