Saj ni res pa je. babica dojenčku namesto vode, dala piti vino. Dojenček v komu

Slika je simbolna

V Italiji je prišlo do tragičnega dogodka – babica je svojemu vnuku dala piti mlečno formulo, ki je bila namesto z vodo zmešana z belim vinom.


Pri naših sosedih se je je zgodil tragični dogodek, ki še čaka na svoj razplet. Komaj štiri mesece star dojenček je pristal v komi in se bori za svoje življenje na oddelku intenzivne nege v Brindisiju v italijanski pokrajini Apuliji, vzrok pa – babica mu je mleko v prahu namesto v vodo vmešala v vino. 

Po poročanju La Repubblice, je babica steklenički v katerih sta bili voda in vino zamešala, saj sta bili obe temne barve. Da je prišlo do velike napake je prva ugotovila otrokova mati, ki je nato dojenčka nemudoma odpeljala na urgenco. Tam so mu izčrpali želodec ter ga nato premestili v pediatrično bolnišnico Giovanni XXIII v Bariju, kjer je trenutno hospitaliziran na oddelku za intenzivno nego.

Dojenček je stabilen, a zaradi starosti še ni izključena možnost življenjske nevarnosti. So pa dogodek pod drobnogled že vzele tudi tamkajšnje oblasti. 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
76%
2.6km/h
67%
16°C
17°
14°
15°
Fri
14°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.