Saj ni res, pa je! Bosanec pri zdravniku na Jesenicah! Video, ki ima 400.000 ogledov

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo smešen prizor na Jesenicah. Saj bi še mislili da gre za otroka, če nebi videli, da gre za odraslega človeka.


Na Jesenicah  je moški bosanskega rodu, ki se očitno še vedno ni naučil slovenščine, obiskal zdravnika, njuno srečanje pa je prijatelj posnel na mobilni telefon in prizor objavil na spletu. Ob te pa resnično ne vemo, ali bi se prizoru jokali, ali smejali.

“Bosanec pri zdravniku v Zdravstvenem domu Jesenice,” so ob video posnetku na kratko zapisali na omrežju Facebook, kjer danes zgolj na omenjenem omrežju dosegel že več kot 400.000 ogledov. Kljub navodilom zdravstvenih delavcev je imel Balkanec ob pregledu nemalo težav, celotno dogajanje pa je sodeč po odzivih nasmejalo mnoge spletne uporabnike. Očitno je tako obnašanje, na ravni otroka res nevsakdanji pojav tudi za Balkanca, s potnim listom v Sloveniji.

 

VREME

Maribor
jasno
72%
1km/h
0%
22°C
24°
21°
22°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.