Saj ni res, pa je! Jankovič ob bok slovenski, izobesil še mavrično zastavo?

Zastave na magistratu. Slika: Tim Rautar

Saj ni res, pa je. Ljubljanski šerif, sam Zoran Janković ima očitno pomešane pojme, kaj so glavne zapovedi prestolnice Slovenije.

Glede na Jankovićevo poreklo, bi težko rekli, da je slovenska zastava, (tista brez zvezde) nekaj na kar je ponosen. Slovenska zastava, grb in himna sta v bistvu največji slovenski vrednoti. Vsi trije simboli označujejo pripadnost Republiki Sloveniji, tisti državi, katero smo si pred 32-imi leti sami izborili. A žal to ni bila intimna opcija za marsikoga, ki še sedaj hodi a partizanske proslave, potvarja zgodovino in hlasta za socializmom.

To kar si je dovolil župan glavnega mesta Slovenije Zoran Janković, pa je, ne samo, da skregano z vsako logiko zdravega razuma, ampak je tudi neumnost brez vsake primere. Enačiti mavrično LGBT zastavo z državno in evropsko zastavo pa je čista neumnost.

Poleg tega bi župana lahko nekdo opomnil, da je slovenska zastava, kot največji simbol državnosti vedno na sredini. Gledano proti zastavam je na levi strani evropska zastava, občinska zastava pa je izobešena na desni strani. Očitno je v glavah nekaterih mož, na ljubljanski občini vse pomešano!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.