Saj ni res pa je! Poglejte za koliko se je podražila priljubljena Poli salama!

Poli salama. Slika je simbolna!

Neverjetno. Zelo priljubljena Poli salama, katero promovira celo košarkar Luka Donćić, je postala pri nas ena najdražjih salam. Tudi v svetu, le na Hrvaškem ne.

Kakšna je cena pri nas doma, kakšna v bližnjih državah in ponekod drugje po svetu. Cene so šle dobesedno v nebo! Portal Slovenske novice je od bralca prejel fotografijo priljubljene slovenske Poli salame iz Abu Dabija. Tam je za 500-gramsko klobaso potrebno odšteti kar 11 evrov (44,50 AED).

500-gramski zavoj mesnega izdelka trgovci v Sloveniji prodajajo po ceni 5,79 evra, kar je za skoraj 2.30 evra dražje, kot lani. Medtem ko je za enako salamo na Hrvaškem treba odšteti skoraj enkrat manj, oziroma 3.19 evra.

Kaj ni predsednik vlade Golob govoril, da so se cene živil zmanjšale za 25%

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.