Saj ni res, pa je. Policijski šef, napihal v službenem avtomobilu!

Policija poročilo, slovenska policija

Gregor Hudrič, generalni direktor direktorata za Policijo, ja napihal ko se je vozil s v službenim vozilom ministrstva za notranje zadeve.

Hudriča je v nedeljo ustavila prometna kontrola. Po opravljenem testu alkoholiziranosti so policisti ugotovili, da je imel v izdihanem zraku previsoko raven alkohola, piše portal 24ur.. Hudrič je v času dogodka vozil službeno vozilo. Interna pravila policije določajo, da v času voženj s službenim vozilom voznik v telesu ne sme imeti alkohola.

Hudrič (zgoraj) je bil med letoma 1996 in 2010 zaposlen v policiji. Od policista je napredoval vse do komandirja Policijske postaje Jesenice. Pred trinajstimi leti se je zaposlil na že omenjenem direktoratu, kjer je nekaj časa vodil sektor za pritožbe zoper policijo. 

No letos je Hudrič postal direktor občinske uprave na Jesenicah. Na direktorat za notranje zadeve, se je vrnil, potem ko je ministrsko funkcijo prevzel Poklukar. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.