Še Nataša Sukič je poslance Svobode postavila na laž zaradi “spornega” glasovanja

Nataša Sukić

Še danes odmeva glasovanje, s katerim se poslanci Gibanja Svoboda niso mogli nikakor ne sprijazniti z glasovanjem, ki ni bil v njihovo prid. Zahtevali so celo forenzično preiskavo glasovanja.

Po včerajšnjem zapletu pri glasovanju o opozicijskem amandmaju o socialnih transferjih v državnem zboru, ki je poskrbel za številne prekinitve ter končanje seje ob polnoči, se poslanci Svobode niso hoteli sprijazniti z glasovanjem. Vse mogoče izgovore so našli. Pa je tehnika res zatajila?

Na laž je poslance Gibanja Svoboda, postavila kar poslanka Levice Nataša Sukič, ki je potrdila, da je videla, kako poslanci svobode niso glasovali! Tudi sama je potrdila, da kartice ni vložila Poleg nje je tudi Mojca Pašek Šetinc priznala, da je glasovala za amandma stranke SDS.

Še vedno pa odmeva najbolj butasta izjava v državnem zboru v letošnjem letu. Poslanec Gibanja Aleksander Prosen Kralj, je namreč dejal, da je za vse kriv kar kozmični dež! No tokrat vsaj niso za glasovanje obtožili Janeza Janšo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
68%
6.7km/h
100%
11°C
14°
8°
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.